HOME BEDRIJFSINFO ELEKTROTECHNIEK GSO BEVEILIGING VACATURE CONTACT disclaimer
 

Ondernemersnetwerk Next MOVE van start in Tilburg

Tilburg, 19 november 2010
Ondernemer Ayhan Köse van Keuze Elektro BV ontvangt MVO-Estafettestokje

In het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur vond op 18 november de aftrap plaats van Next MOVE in Tilburg. Hiermee verbreedt Next MOVE, oorspronkelijk actief in Eindhoven, haar werkgebied naar Tilburg. Het evenement '040 x 013', een verwijzing naar de kengetallen van beide steden, stond in het teken van deze verbreding en ook van een nieuwe verbinding. Divers Ondernemen Tilburg (DOT) sloot zich tijdens het evenement aan bij Next MOVE. Next MOVE is een ondernemersnetwerk met diversiteit als onderscheidend kenmerk, gericht op het verbinden van ondernemers en ondernemersnetwerken. Dit netwerk organiseert bijeenkomsten voor ondernemers met diverse achtergronden wat betreft cultuur, branche en expertise. Zo kunnen ondernemers kennis en contacten buiten hun eigen netwerk vergaren.


Ondernemer Köse van Keuze Elektro BV krijgt MVO-Estafettestokje
De aanwezige ondernemers kwamen af op een interessant programma met diverse sprekers. Onderdeel was het uitreiken van het MVO-Estafettestokje. Abdel Razak Chraou, voorzitter van Next MOVE, had de eer dit estafettestokje door te mogen geven. 'Voor mij is het streven dit stokje over te dragen aan iemand uit de groep multicultureel georiënteerde ondernemers. Dit keer bewust een MKB bedrijf, aldus Chraou.
De ondernemer Ayhan Köse, van Keuze Elektro BV uit Dordrecht, kreeg het stokje overhandigd.
Köse was zeer verrast. Hij vertelde enthousiast over het proces dat hij als ondernemer heeft meegemaakt en hoe MVO voor hem een vanzelfsprekendheid is. Het doel van het MVO-Estafettestokje
is zo veel mogelijk MKB'ers bereiken om MVO en het belang van interculturele samenwerking en een kleurrijke samenleving te benadrukken.

De weg van het MVO Estafettestokje.....
Op 09 09 09, tijdens de eerste landelijke dag van de duurzaamheid, werden er vier symbolische estafettestokjes landelijk uitgereikt. Een ervan kreeg de Jan Peter Balkenende, een andere kwam in handen van Eindhovense ondernemer Bas Luiting, bedenker van o.a kabelgoten uit bioplastic. Bas gaf het stokje door aan de directie van het Internationale Centrum van Duurzaamheid te Eindhoven.
Zij gaven het door aan de Stad van Morgen, landelijke netwerkorganisatie voor samenwerkend ondernemerschap op gebied van verduurzamingprojecten. In december 2009 tijdens het raadsdebat over het belang van duurzaamheid voor de stad Eindhoven, ontving de toenmalige wethouder economische zaken Erik van Merrienboer uit handen van Jean-Paul Close van de Stad van Morgen het symbolische stokje.
Op 25 maart werd dit stokje door Erik overgedragen aan Next MOVE. Het stokje ging hiermee een stap verder en zal het belang van interculturele samenwerking en onze kleurrijke samenleving benadrukken.

Op 18 november is het MVO Estafettestokje tijdens de kick off van Next MOVE Tilburg overgedragen aan Ing. Ayhan Köse van Keuze Elektro BV

 
Madame Curiestraat 9 | 3316 GN Dordrecht | Telefoon (078) 614 15 45 | Fax (078) 614 42 27 | info@keuzeelektro.nl