HOME BEDRIJFSINFO ELEKTROTECHNIEK GSO BEVEILIGING VACATURE CONTACT disclaimer
Keuze Elektro BV

Keuze Elektro BV is een jong en dynamisch elektrotechnisch aannemer- / installatiebedrijf opgericht in het jaar 2001. Keuze Elektro heeft momenteel 25 elektromonteurs in dienst die gespecialiseerd zijn in renovatie, woning- en utiliteitsbouw. 

Installatiebedrijf Keuze Elektro BV is een onderneming die thuis is op het terrein van de woning- en utiliteitsbouw; zowel voor wat betreft nieuwbouw, renovatie als groot onderhoud voor de particuliere- en de bedrijvensector.

Deskundigheid, reputatie, uitgekiende calculaties en nauwkeurige bouwplanning zijn daarbij trefwoorden binnen een heldere organisatie die via korte lijnen slagvaardig te werk gaat.

Keuze Elektro BV is voornamelijk werkzaam in Zuid Holland en Noord Barabant en levert kwaliteit op hoog niveau doordat zij zeer ervaren, flexibel en vakkundig personeel beschikken, maar ook omdat men alle expertise in huis heeft.

Wij hebben onze expertise verdeeld in 3 groepen:
> Elektrotechniek
> GSO (Gezamelijke Satelliet Ontvangst )
> Brand en Inbraak beveliging

Elektrotechniek.

Op het gebied van moderne elektrotechnische installaties biedt Keuze Electro BV een compleet dienstenpakket. Als u wilt, staan onze experts u vanaf de allereerste bouw of projectfase terzijde met doelgericht advies (waarin nadrukkelijk rekening wordt gehouden met de meest actuele relevante regelgeving) en een helderplan van aanpak. En ook elke volgende stap in het traject word door ons professioneel ingevuld: de vereiste berekeningen, de engineering, het aanleggen en inregelen van de installaties en uiteraard alle nodige nazorg.

Onze elektrotechnische expertise kan worden onderverdeeld in een aantal specifieke  richtingen:

- woningbouw
- utiliteitsbouw
- renovatie & particulieren
- telecommunicatie


Met GSO de ultieme tv beleving.

Gemeenschappelijk Satelliet Ontvangst (GSO) is een technische infrastructuur die het mogelijk maakt om centraal ontvangen satellietsignalen te distribueren naar individuele woningen. GSO werd in 1999 in Nederland geïntroduceerd als gevolg van de toenemende vraag naar een uitgebreider zenderaanbod. Iets waar een kabeltelevisie niet in kon voorzien. In de tussentijd groeide de aanschaf van individuele satellietschotels. Een proces dat tot op de dag van vandaag zorgt voor de aantasting van het straatbeeld. Met de introductie van GSO werd hier een goed alternatief voor geboden.

Keuze Elektro is de specialist op het gebied van Gemeenschappelijk Satelliet Ontvangst (GSO) in Nederland. Gevoed door jarenlange ervaring in de satellietbranche biedt Keuze Electro BV woningcorporaties, projectontwikkelaars, VVE en bouwbedrijven met GSO een duurzame oplossing voor het esthetische behoud van nieuwe of gerenoveerde gebouwen en wooncomplexen. Met een deskundig team van medewerkers heeft Keuze Electro BV alles in huis om GSO – projecten in goede banen te leiden. In ons werk hechten wij veel waarde aan het bieden van fullservice. Het geen wij vertalen in een aanpak van onze dienstverlening tot in de woonkamer.

Service en onderhoud.

Ook op het gebied van service & onderhoud streeft Keuze Electro BV naar kwaliteit. Juist op dit terrein kunnen we u onze meerwaarde als dienstverlener in installatietechniek bewijzen. Daarom staat onze 24-uurs storingdienst altijd paraat om onverhoopte problemen snel en efficiënt te verhelpen.

 

Madame Curiestraat 9 | 3316 GN Dordrecht | Telefoon (078) 614 15 45 | Fax (078) 614 42 27 | info@keuzeelektro.nl